avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 173 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... , buna ziua, sunt contabil sef la o fundatie cu 42 ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

, buna ziua, sunt contabil sef la o fundatie cu 42 ...

loc de munca, buna ziua, sunt contabil sef la o fundatie cu 42 de ani vechime in aceasta meserie, care-si desfasoara activitatea ca un SRL, activitate economica,mai am 8 luni si ma pensionez dar, acest loc de munca este un calvat, o tortura fizica, morala, doresc un loc de munca simplu, unde sa pot pe lucra aceste cateva luni, nu sunt pretentioasa financiar, locuiesc langa bucuresti, dragomiresti deal, va rog daca ma puteti ajuta
Cel mai recent răspuns: teodorescu_mgv@yahoo.com , utilizator 15:52, 22 Ianuarie 2021
Adresati-va AJOFM-ului.

Mulțumesc, am deschis propria mea firma de contabilitate, Audit
Cornel Vasile a scris:

Adresati-va AJOFM-ului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Spor vechime in munca elenasuch elenasuch buna ziua am rugamintea de a ma lamuri daca eu lucrez intr o fundatie dar ca punct de lucru intr o institutie bugetara ( salariul ami este platit de la ... (vezi toată discuția)
Limitarea dreptului de a munci. svaiter svaiter In constitutie scrie ca orice persoana are dreptul la munca, dupa pregatirea pe care o are. Vreau sa cunosc mai multe pareri pentru citeva situatii unde cred ... (vezi toată discuția)
Refuzul fostului angajator de a elibera adeverinta ptr.ajutorul de somaj (dupa 01.03.2002) magda_oancea magda_oancea Buna ziua , Am solicitat de la fostul angajator eliberarea adeverintei pentru somaj dupa perioada 01.03.2002. Sediul central al angajatorului este la ... (vezi toată discuția)