avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 437 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... indemnizatia pentru cresterea copilului
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

indemnizatia pentru cresterea copilului

buna ,sunt angajata la o societate comerciala,de 10 luni tot pe perioada determinata ,la sfarsitul lunii ianuarie m-i se termina din nou contractul si din cate am inteles nu o sa ne mai prelungeasca contractul pt ca s-ar zice ca nu mai este asa de mult de lucru.v-as ruga daca puteti sa-mi spuneti ce as putea sa fac sa nu pierd indemnizatia pt cresterea copilului.sotul lucreaza
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 14:05, 30 Decembrie 2009
sa va depuneti dosar la somaj
1. Dupa expirarea CIM pe perioada determinata puteti beneficia de indemnizatie de somaj daca aveti lucrate 12 luni in ultimele 24 de luni (nu neaparat consecutive si nu neaparat la acelasi angajator).
2. In timpul perioadei de somaj acesta se poate intrerupe cu un concediu medical, concediu de maternitate sau CCC. Dupa ce acestea se termina (fiecare in parte), perioada de somaj se reia de acolo de unde a ramas.
3. Daca nu indepliniti conditiile pentru a intra in somaj atunci poate intra sotul in CCC in locul dvs.

Ultima modificare: Miercuri, 30 Decembrie 2009
Valeriu TUDOR, Consultant resurse umane

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de maternitate Stoicaniuliana Stoicaniuliana Buna ziua. Am lucrat pe o perioada de 4 ani la o firma pana pe data de 3 mai 2016, iar pe data de 15 mai am inceput activitatea la o alta firma pe o perioadă ... (vezi toată discuția)
Drepturi gravida Cristyna92 Cristyna92 Buna ziua Sunt angajata la o firma cu contract pe determinat ,lucrez la aceasta firma de aprox 1 an si 2 luni si in tot timpul acesta mi s-a facut ... (vezi toată discuția)
Sunt insarcinata!!! ContSters203347 ContSters203347 Buna ziua, Am o intrebare,dar inainte de intrebare sa va explic situatia mea...sunt angajata la un dealer auto din data de 05 noiembrie 2010 si intre timp am ... (vezi toată discuția)