avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 401 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua, Am o salariata care in perioada ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua, Am o salariata care in perioada 16.04.2018-19.08.2018 ...

Buna ziua,
Am o salariata care in perioada 16.04.2018-19.08.2018 s-a aflat in concediu prenatal(126 zile legale cu concedii medicale) , insa pe 20.08.2018 i s-a suspendat contractul de munca si a intrat in CIC. Pe data de 12.05.2020 si-a reluat activitatea. Intrebarea mea este daca aceasta angajata are dreptul la zilele de concediu de odihna aferente perioadei de prenatal. Eu zic ca are dreptul.
Dvs ce parere aveti?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:01, 12 Ianuarie 2021
Pentru perioada de concediu de maternitate - pre si postnatal - are dreptul la zile de CO.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de odihna in anul revenirii din cic liliann liliann Va rog sa ma lamuriti in leg cu acest aspect, am intrebat la res umane si mi-a spus ca nu am dreptul la CO pe 2009. Eu insa cred ca am, si iata si situatia mea ... (vezi toată discuția)
concediu prenatal sau medical -invatamant pglorya pglorya Lucrez in invatamant , sunt titulara am 10 ani si 6luni vechime, sunt insarcinata in sapt 14 , data aproximativa a nasterii e 11 august, pe perioada vacantei ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna rosflower rosflower Buna ziua! sunt insarcinata in 30 sapt.luna aceasta la sf.ar trebui sa intru in prenatal intrebarea mea este concediul de odihna pe anul acesta este din ... (vezi toată discuția)