avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 598 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... pensia (daca nu este platita contributia legala)
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

pensia (daca nu este platita contributia legala)

Buna,am o nedumerire,daca firma la care lucrez eu nu plateste darile la stat,e vreo sansa sa nu-mi intre la vechime acea perioda?Firma fiind in faliment pentru neplatirea darilor la stat.....Astept
Cel mai recent răspuns: MANUELA CHIOREAN , Consultant resurse umane 18:27, 1 Ianuarie 2010
Din raspunsul postat anterior nu am inteles totusi cine credeti ca acum are atributia colectarii obligatiilor catre BASS ?!?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumul de cim. cum ma ajuta la pensie? ana55 ana55 un angajat cu contract individual de munca cu norma intreaga lucreaza la o SC si mai lucreaza cu timp partial de 4 ore si la o alta SC.intrebarea mea este daca ... (vezi toată discuția)
Recalcularea pensiei pentru stagiile de cotizare nevalorificate ludo ludo Sunt pensionar, dupa legea 19/2000 si am platit CAS pentru venituri realizate dupa iesirea la pensie astfel: 4 luni, pana cand a iesit decizia de pensionare, ... (vezi toată discuția)
Lipsa stagiu cotizare Doina Elena Doina Elena Un salariat care indeplineste conditiile pentru a iesi la pensie limita de varsta, are lipsa o perioada la stagiu de cotizare, in perioada 2003-2005. Acest ... (vezi toată discuția)