avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 694 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună ziua, fostul meu soț are niște convorbiri ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună ziua, fostul meu soț are niște convorbiri telefonice ...

Bună ziua, fostul meu soț are niște convorbiri telefonice cu mine înregistrate. După încheierea divorțului vrea sa le trimită familiei mele fără acordul meu. Ce pot face pentru a împiedică acest lucru?Convorbirile fiind despre mine, înregistrările fiind făcute fără acordul meu.
Ultima modificare: Miercuri, 13 Ianuarie 2021
Crisss123, utilizator
acuma nu v-a violat nimic, doamna.
Lăsați interpretările articolelor din coduri făcute după ureche.Daca va transmite familiei dvs acele mesaje atunci se pune problema unui eventual demers.Pana atunci sunteti precum în povestea cu bulgarele de sare si leagănul copilului nu s-a intamplat nimic si nu poate fi acuzat pt ceva care nu a.avut loc.
Ultima modificare: Miercuri, 13 Ianuarie 2021
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat
Sfatul meu este sa ii faceți o notificare prin avocat in asa fel încât daca merge la avocat sa isi dea seama ca risca sa piardă un proces civil și sa plătească și daune morale.
Problema este insa aceea ca ar cam trebui facuta o notificare destul.de ampla ca sa se si vada cum ar pierde procesul si asa ceva cam costă.
O notificare in cateva rânduri ar putea avea efect dar daca merge la avocat e posibil ca avocatul lui sa nu aiba destulă imaginație juridica, fiind vorba de ceva atipic si nu de un banal proces de divorț si sa nu înțeleagă exact cum stau lucrurile.

De pilda, cu mulți ani inainte pana sa se dea legislația cu ordinul.de protectie eu aveam procese pe asa ceva cu interdicții in stil american si judecatorii erau foarte plăcut impresionati.
Avocatii erau șocați ca le erau respinse excepțiile invocate si tot faceau aparari pe excepții.
Dreptul.roman are exceptii si ca sa intelegeti va dau exemplul in care Arafat a câștigat pe exceptia lipsei de interes pentru ca un om nu ar avea dreptul.sa deschidă proces pentru ca toți sunt obligați sa poarte masca de protectie.
Asa a câștigat statul procesul.
Ati inteles in mare cum este treaba cu dreptul?

Daca va bazați pe un proces penal riscati sa cunoasteti gustul amar al deziluziei deoarece procurorii nu au timp si disponibilitate de asa ceva, mai ales în cazuri cum este al.dvs.
Sa stiti ca dreptul poate sa fie mult.mai complicat decât îl puteți percepe si eu pot spune acest lucru pentru ca am foarte multi ani de studiu al dreptului si stiu cum gandesc si procurorii.

Ultima modificare: Miercuri, 13 Ianuarie 2021
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ascultarea telefoanelor yarrrns yarrrns Sunt acuzat si amenintat de avocatul sotiei mele ca imi sunt ascultate telefoanele , ba mai mul ca sotia este de acord sa le puna spre ascultare in sala de ... (vezi toată discuția)
Inregistrari telefonice iosif.kramar iosif.kramar Am mare nevoie de un sfat.Angajatorul ma hartuieste pe telefon. Suna, ma ameninta samd. Incepand cu luna Iunie a,.c. Vreau sa-l dau in judecata si as vrea sa ... (vezi toată discuția)
Custodia fetitei comuna Cira Cira Buna dimineata!Ma numero Daniela si sunt divortata de fostul in 2016... Locuiam in Italia impreuna cu fata(fiica mea este nascuta in Italia)... In luna ... (vezi toată discuția)