avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 768 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediu anual-cic
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediu anual-cic

Buna ziua.
As vrea sa stiu daca la calculul concediului de odihna anual in vederea stabilirea vechimei in munca se are in vedere si concediul de crestere si ingrijire copil.Daca acesta s- ar lua in calcul as primi la implinirea a 15 ani de munca un numar mai mare de zile de concediu.
Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:03, 14 Ianuarie 2021
Perioada concediului pentru creșterea copilului constituie vechime în muncă și în serviciu, precum și în specialitate și se are în vedere la stabilirea drepturilor ce se acordă în raport cu acestea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de ingrijire copil- vechime in munca dutulaur dutulaur M-am angajat in anul 2000 ianuarie.în anul 2003 am intrat in concediu de îngrijire copil ,în 2005 ianuarie 03 m-am reintors la serviciu.anul acesta (2015) ... (vezi toată discuția)
Durata ccc este considerata ca vechime ptr co? Popescu Lorena Popescu Lorena Buna dimineata, imi pot lua concediu de odihna dupa revenirea din concediul de crestere si ingrijire copil? (vezi toată discuția)
Concediul ingrijire copil se ia in calcul la stabilirea concediului de odihna? ro19 ro19 As dori sa ma lamuriti intr-o problema. De curand m-am intors din concediu de ingrijire copil, dupa 2 ani. Angajatorul m-a informat ca acesta perioada de 2 ani ... (vezi toată discuția)