avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 687 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Bună ziua. De curând ma confrunt cu o problema ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Bună ziua. De curând ma confrunt cu o problema legata de Orange ...

Bună ziua.
De curând ma confrunt cu o problema legata de Orange Romania și Creditexpress financiar. În 2019 am cesionat un abonament de pe persoana fizica către perosana juridica. Operațiunea am făcut-o la un punct Orange Shop. Reprezentatul Orange care s-a ocupat de operațiune nu a menționat faptul ca trebuie sa plătesc o sa de 112 lei (nu contest acest fapt ca nu am cu ce). Problema este ca am primit o scrisoare de la Creditexpress ce conține somația de plata a sumei mai sus mentionate și ca am fost adăugată în baza de date Preventel, din care am înțeles ca nu ești ster foarte ușor. Menționez faptul ca în acești 2 ani nu am fost contactat sau somat de către Orange cu privire la plata acelei sume. Ce ar trebui sa fac, în primul rand, ca sa fiu șters de pe acea lista? Am solicitat Orange România un document în care să-mi garanteze eliminarea din Preventel după plata restantei și au refuzat au spus sa sun la Creditexpress. Ceea ce voi face în pasul următor. Mulțumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 17:20, 15 Ianuarie 2021
Dacă Orange a cesionat creanța către Creditexpres, nu mai aveți treabă cu Orange. Trebuie cu creditorul Creditexpres să rezolvați problema.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperatori creante Cristian Vaduva Cristian Vaduva Va salut,am o problema veche cu Orange,in Octombrie 2014 am semnat un contract de telefonie mobila cu Orange,respectiv internet mobile,am primit un dispozitiv ... (vezi toată discuția)
Factura orange MaximB MaximB As dori de se poate un sfat in legatura cu ce trebuie sa faca o persoana simpla cand contractul a fost incheiat prin 2003-2004 (aceeasi problema la moda - un ... (vezi toată discuția)
Somatie de plata avasilcai alin avasilcai alin Buna ziua Sunt Alin din Bacau si am o problema ,va multumesc pentru ajutorul si sprijinul ce il voi primi din partea ... (vezi toată discuția)