avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 599 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Este posibil ca după ce am inaintat cerere de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Este posibil ca după ce am inaintat cerere de concediu de odihnă, ...

Este posibil ca după ce am inaintat cerere de concediu de odihnă, în aceeași zi,angajatorul să dea o decizie de restrângere a activității și implicit concediere și să includă în zilele de preaviz și zilele mele de concediu de odihnă?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:32, 12 Februarie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Codul Muncii
art.60
(1) Concedierea salariatilor nu poate fi dispusa:
....
h) pe durata efectuarii concediului de odihna.
....
(2) Prevederile alin. (1) nu se aplica in cazul concedierii pentru motive ce intervin ca urmare a reorganizarii judiciare, a falimentului sau a dizolvarii angajatorului, in conditiile legii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Preaviz Paduraru Oana Paduraru Oana In calculul preavizului de 20 de zile lucratoare se vor scadea zilele nelucratoare impuse de legea 329/2009 pe luna decembrie(4 zile). Sau sunt considerate ... (vezi toată discuția)
Concediu si preaviz Paleata Paleata buna ziua., am fost trimis in co perioada in care la un moment dat mi s-a transmis preavizul cu decizia de desfacere a contractului individual de munca. ... (vezi toată discuția)
Demisie cu preaviz aniri09 aniri09 Buna ziua Un angajat si-a dat demisia cu previz de 20 zile lucratoare deci este in previz pana pe 21 octombrie2016.A facut tot ce trebuia pentru a reusi ... (vezi toată discuția)