Incalcarea legii
Buna ziua as dorii sa ma ajunte cineva cu un raspuns!
Sotul meu i-au fost acordate inca doua luni la comisia de eliberare.A facut contestatie la judecatorie ,i-a fost respinsa cererea si i s-a dat un termen de reiterare peste 7 luni pana pe 1 iunie 2021.Este legal asa ceva?sotul.meu a citit codul penal si spune ca nu i se poate majora termenul pentru eliberare conditionata...ori ramane la termenul care i l-a dat penitenciarul ori ii admite cererea de eliberare.
El a facut contestatie la tribunal si pe data de 21 ianuarie are instanta la contestatie.
Un judecator delegat i-a spus la fel ca ceva este in neregula ca judecatoria nu poate sa dea mai multa amanare decat a dat penitenciarul.Daca poate sa imi zica cineva ce coduri s-au incalcat ca sa poata zice sotul la tribunal...sau ce sa faca...va rog frumos astept un raspuns.va multumesc anticipat!
Sotul a citit din codul de procedura penala art 418-neagravarea situatiei in propriul apel
Alin.1 Instanta de apel solutionand cauza nu poate crea o situatie mai grea pentru cel care a declarat apel!
Se aplica si pentru eliberare conditionata?
Pana la urma este o ilegalitate sau nu ca nu am inteles nimic...ma scuza-ti dar nu am inteles...este posibil sa ii dea un termen de reiterare mai mare decat amanarea care i-a dat-o penitenciarul?afica 2 luni penitenciar si judecatoria 7 luni...