avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 609 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Sora mea de profesie profesoara a platit in 2018 7000 ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Sora mea de profesie profesoara a platit in 2018 7000 de lei ...

Sora mea de profesie profesoara a platit in 2018 7000 de lei cumparand 5 ani de pensie de la camera de munca, ani care ii lipseau ca perioada ptr a avea continuitate in campul muncii, in 2019 a murit, putem recupera acesti bani care sunt munciti pentru a nu ramane la stat?
multumesc,
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:14, 16 Ianuarie 2021
1. Suma respectiva nu a fost achitata la camera de munca, ci la casa de pensii.

2. Nu se mai poate recupera acea suma.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contributie pensie pfa cu norma de impozit MARIUSPAUN75 MARIUSPAUN75 Buna ziua. Am fost PFA cu norma de impozit pt o perioada de 5 ani, timp in care am platit la stat impozitul pe profit, pt pensii si pt sanatate. Intrebarea mea ... (vezi toată discuția)
Pot să fac contestație proces verbal cu scutire taxă timbru ... Luc7 Luc7 Pot să fac contestație proces verbal în termen legal incluzând scutire taxă timbru judiciar din lipsă venit? (vezi toată discuția)
Recalculare vechime in munca ContSters220737 ContSters220737 Buna ziua.Sant pensionar(am 62 ani) pe caz de boala si am depus in 30 Mai 2017 o cerere de recalculare vechime in munca depunand in acest sens o Sentinta ... (vezi toată discuția)