avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 393 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua , mă numesc Diana .in urmă cu o lună de ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua , mă numesc Diana .in urmă cu o lună de zile am ...

Buna ziua , mă numesc Diana .in urmă cu o lună de zile am venit din Romania in Germania ,precizez povestea pe scurt ,..pe timpul călătoriei precizez că deplasarea a fost făcută cu autocarul ,era seara ,am coborât la un exchange de am schimbat după de 1000000 lei echivalent cu 250 euro ,am luat bani i-am băgat în portofel și am continuat călătoria,fara sa verific nimic , Ajunsă aici în Germania la o săptămână am.iesit afară sa trimit fetiței mele in Romania bănuții care i-am schimbat , ajunsă la sucursala postei de aici au verificat banii și mi-au zis că sunt falși , imaginati-va câtă panica frica neștiind limba nemțească .. doar ff puțin engleză ,a venit politia am dat o declarație în engleză de unde și cum am banii , plângând ,după o lună asta fiind ieri am fost chemată la sediul poliției ,unde mi sa comunicat că nu este obligatoriu sa dau declarație , numai daca vreau , precizez că am avut o doamnă translatoare in limba română ,au zis că sunt acuzată de faptă penală ,am dat declarație despre cum și ce sa întâmplat ,iar la final nu au zis nimic ,va rog ajutați mă cu un sfat ceva ,ce pot face?
Cel mai recent răspuns: Adrian ALBU , Avocat 12:07, 17 Ianuarie 2021
Susțineți-vă apărarea dacă așa s-a întâmplat, dar dacă alta a fost situația, vă sfătuiesc să recunoașteți și să colaborați cu poliția pentru o pedeapsă cât mai redusă.
Ultima modificare: Duminică, 17 Ianuarie 2021
Adrian ALBU, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Arest in germania ! urgent va rog. Jointt Jointt Buna seara ! ... Am si eu o mare problema. O ruda de-a mea ,a fost arestata in Germania ( Munchen ) ,acum 5 zile,datorita unui lucur minor,si anume furtul ... (vezi toată discuția)
Incident rutier in germania ilie romeo ilie romeo Buna ziua, Ma numesc R.I. si locuiesc impreuna cu familia in Belgia. Sambata 21 februarie 2015, venind din Austria, am circulat prin Germania, cu ... (vezi toată discuția)
Plângere pentru o traducere oficialã greºitã Schmetterling Schmetterling Buna ziua, Ma adresez voua deoarece nu stiu ce anume sa fac intr-o problema. Asa cum se intelege din titlul este vorba despre o traducere facuta gresit. Am ... (vezi toată discuția)