Buna ziua.
Locuiesc in spania si as dori sa cumpar un apartament in Romania. Datorita pandemiei si dificultatii de a calatorii as vrea sa-i fac o imputernicire surorii mele ca sa poata sa cumpere ea apartamentul in numele meu. Intrebarea mea este daca trebuie sa fac imputernicire separata ca sa aiba acces la contul meu bancar din romania si alta pentru a cumpara un apartament in numele meu . Imputernicirea o fac la consulat.
Puteti sa imputerniciti pe sora dvs. pentru mai multe activitati in aceeasi procura, recomandabil ar fi insa sa faceti procuri separate daca activitatile nu au legatura intre ele.
Nu nevoie sa faceti mai multe procuri, formalitatile privind plata pretului pot fi incluse in aceeasi procura. Scopul imputernicirii este cumpararea apartamentului, finalitate pentru care sora poate fi mandatata sa indeplineasca mai multe operatiuni, printre care si sa achite pretul prin transfer bancar din contul dvs.
Cont bancar
jorge_64
Buna ziua. De curand a decedat tatal meu. Avea un cont bancar la care era imputernicita ca administrator (sau cum s-o numi) una dintre surori (suntem patru ... (vezi toată discuția)
Procura spania
meteorarlg
Bun gasit. Sora mea care este rezident in Spania i-a facut o procura generala mamei care locueste in Romania. Pentru a putea fi folosita trebuie sa contina ... (vezi toată discuția)