avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 407 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna seara! Am o problema dc as putea sa fiu ajutat.Am ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna seara! Am o problema dc as putea sa fiu ajutat.Am cumpărat ...

Buna seara!
Am o problema dc as putea sa fiu ajutat.Am cumpărat o mașină de la un parc auto.Pana sa o cumpăr și în perioada următoare (după ridicare)am verificat mașină pe site-urile de profil și la Ministerul de interne Italia și aceasta mașină nu apărea nici la momentul cumpărării nici la momentul ridicării ei.Vreau sa precizez că ,am avut asigurare valabila 2 săptămâni ,acte in original,2 chei.Actele de înmatriculare le-am făcut la o firma de înmatriculare .Tipul de aici , mi-a spus că,decât să mai stăm să așteptăm până cei de la parcul auto ne dau fiscalul sa faca un act direct cu Italia.La momentul acela l-am întrebat dc este este legal,răspunsul fiind afirmativ.
La 2 luni după ce am cumpărat mașină ,văzând că nu-mi mai vine talonul m-am prezentat la poliție iar a2a zi,Garda de frontieră s-au prezentat la mine să-mi ridice mașină.
Am aflat între timp că, mașina a fost cumpărata de la proprietarul de drept,de către un samsar italian cu un cec fals pe 27 .01.2019, da-tă la unul care cumpără mașini și a ajuns la cei de la parcul auto și eu am luat-o de la parc.
Acuma ,am trecut de la poziția de martor la cea de suspect urmând să fiu în perioada următoare că sunt încadrat că învinuit ,pt uz de fals.Tin sa precizez că,actele mi-au date pt ÎNMATRICULARE DE CATRE CEL DE FIRMA DE PROFIL.
Întâmplarea face că și cel de la firma de înmatriculare și eu să avem același avocat..Tipul de înmatriculare ,spune că și-a recunoscut vina că a editat și că a semnat actul,dar nu știu dc a și spus faptul că mi-a adus la cunoștință că acel act este legal.
Ce pot sa fac in acest caz?Va mulțumesc frumos pt timpul pierdut cu problema.
Cel mai recent răspuns: Ovidiuss05 , utilizator 08:37, 20 Ianuarie 2021
Angajați un avocat, deoarece aveți calitatea de suspect în cauză.
Am angajat,dar cum am spus îl reprezintă și pe cel de la înmatriculari auto.

Adrian ALBU a scris:

Angajați un avocat, deoarece aveți calitatea de suspect în cauză.

Angajați un alt avocat.
Bună dimineața!
Asta îmi este intenția.Dvs. cum vedeți legală chestiunea aceasta adică, conform spuselor lui suntem în aceeasi oala dar dc eu ma îndrept către cel de la înmatriculari nu are mai avea cum să ne reprezinte pe amândoi fiind conflict de interese, nu?Plus că i-am adus la cunoștință că aș vrea să am acces la dosar ,la propriu a început să se bâlbâie invocând ulterior un motiv pueril.
Dvs .dl avocat considerati că cel de la înmatriculari și-a luat același avocat pt ai înlesni lui accesul la dosar, adică la declaratiile mele?Va întreb aceste aspecte pt că,încă nu mi-a fost confirmat aceste aspect dar ,dc din cauza actului redactat/semnat de el,eu sunt privat de bunul meu .
Va mulțumesc frumos!

Adrian ALBU a scris:

Angajați un alt avocat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme acte provenienta auto Gabi_Braila_Ro Gabi_Braila_Ro Buna ziua , Am achizitionat un auto de la un x samsar din mures ; Masina a venit cu acte de olanda in tara , acte care mi-au si fost inmanate de catre samsar ... (vezi toată discuția)
Penalizare rca: sofer sau masina doichitahorescu doichitahorescu In cazul in care exista o dauna la una din masinile detinute, penalizarea MB se atribuie masinii care a produs paguba sau soferului ? MB se va reflecta si in ... (vezi toată discuția)
Problema inmatriculare auto / brief mic CiobanuAlexandru01 CiobanuAlexandru01 Buna ziua, La inceputul lunii noiembrie am achizitionat un automobil din germania, ce a fost adus in romania de catre un samsar, actul de vanzare cumpare a ... (vezi toată discuția)