avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 583 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Exista posibilitatea ca unui salariat sa i se vireze ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Exista posibilitatea ca unui salariat sa i se vireze salariul ...

Exista posibilitatea ca unui salariat sa i se vireze salariul in contul bancar al unui coleg, prin procura? Angajatorul are obligatie sa verifice de ce a ales angajatul astfel? :)
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:18, 19 Ianuarie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Exista posibilitatea ca unui salariat sa i se vireze salariul in contul bancar al unui coleg, daca se prezinta o procura notariala in acest sens ... Angajatorul nu are obligatia sa verifice de ce a ales angajatul astfel.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procura notariale pentru drepturi salariale olimpiu2009 olimpiu2009 Buna seara, Am un prieten care are o datorie la mine si nu pot sa recuperez banii de la el pentru ca din pacate este si un pasionat al jocurilor de ... (vezi toată discuția)
Trecere pensie pe card bancar . sorineldobre sorineldobre Buna , care este procedura pentru a-i trece mamei mele pensia pentru limita de varsta si indemnizatia vaduva veteran de razboi pe card ? Mama este internata ... (vezi toată discuția)
Card bancar senzorik senzorik Buna ziua, am o intrebare imi cer scuze daca nu postez unde trebuie .. Am facut un cont in banca in numele altei persoane, iar banca mi-a facut ... (vezi toată discuția)