avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1145 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... o vechime de 3 ani ca \" operator pc și rețele \" ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

o vechime de 3 ani ca " operator pc și rețele " poate constitui ...

o vechime de 3 ani ca " operator pc și rețele " poate constitui experienta in specialitatea studiilor dacă eu la baza sunt economist ?

multumesc !
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:50, 19 Ianuarie 2021
Pentru studii superioare, nu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vechime specialitate Andrey17rosu Andrey17rosu O institutie publica a scos la concurs un post de referent .Conditii pentru participare la fc. contractuala: -Posesor diploma de bac -Vechime 3.6 ani în ... (vezi toată discuția)
Vechimea in specialitatea studiilor sandel-dorin sandel-dorin Buna seara!Am lucrat multi ani intr-o firma ca gestioanar,dar in ultimii 3 ani am trecut pe partea de contabilitate ,fara a mi se face modificarea in ... (vezi toată discuția)
Autorizatie contabil Un licentiat in studii economice altele decat cele contabile poate fi autorizat daca nu are vechime in postul de contabil? (vezi toată discuția)