avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 402 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Buna ziua, Ma puteti ajuta va rog cu o interpretare a ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Buna ziua, Ma puteti ajuta va rog cu o interpretare a solutiei ...

Buna ziua,

Ma puteti ajuta va rog cu o interpretare a solutiei de mai jos? Va multumesc!

Solutia pe scurt: Respinge exceptia tardivitătii, ca neîntemeiată. Respinge contestatia la executare formulată de contestatorul [x] în contradictoriu cu intimata [y], ca neîntemeiată. Cu drept de apel în termen de 10 zile de la comunicare.
Ultima modificare: Miercuri, 20 Ianuarie 2021
Rocsana13, utilizator
Cel mai recent răspuns: Rocsana13 , utilizator 20:06, 20 Ianuarie 2021
S-a respins exceptia tardivitatii formulata de parat, adica paratul a spus ca nu s-a depus in termenul prevazut de lege contestatia si instanta a decis ca s-a depus in termen. Cu toate ca s-a depus in termen insa, instanta a decis ca motivele inserate in contestatie nu sunt intemeiate si a respins comtestatia.
Va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, azi am primit acest raspuns de la instanta, mi-au ... maria1188 maria1188 Buna ziua, azi am primit acest raspuns de la instanta, mi-au respins contestatia , mai pot face ceva? As putea sa mai aspir la un raspuns pozitiv? (Tip ... (vezi toată discuția)
Buna ziua lamuriri va rog-explicatii incheiere vrica vrica Am facut o contestatie la executare pentru plata silita a unor cheltuieli de judecata in tru-un dosar in pretentii Urmatoarea pronuntare nu o inteleg ptrca ... (vezi toată discuția)
Sora mea a avut o firma, a facut un credit pe firma, pe care ... anca_magadalena anca_magadalena Sora mea a avut o firma, a facut un credit pe firma, pe care nu l-a mai putut plati si a fost executata silita. Ea a contestat executarea si a primit azi ... (vezi toată discuția)