avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 728 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... offshore
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

offshore

daca detii un offshore, poti cumpara cu el societati cu datorii in romania fara a risca nimic?
am vazut tot felul de articole referitoare la acest subiect dar tot nu am reusit sa ma lamuresc.imi cer scuze daca intrebarea nu a fost incadrata la categoria corespunzatoare...
Cel mai recent răspuns: olfi , utilizator 18:30, 1 Ianuarie 2010
multumesc de raspuns dar care este totusi modalitatea in care ei reusesc sa-si pastreze ascunsa identitatea?
folosesc cumva serviciul de actionar si director nominal,prin care nici in statutul firmei lor(offshore) nu apar ca propietari,administratori, putand nominiliza orice persoana cu ajutorul unei procuri, sa le administreze firma iar acea persoana are acelasi statut ca si un avocat fata de firma astfel ca el nu raspunde de actele comerciale savarsite de companie, chiar daca el le-a semnat.
este posibila aceasta situatie?( acestea de fapt fiind argumentele lor prin care iti garanteaza anonimitatea)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Verificare firma john-doe john-doe Buna ziua, Cum pot verifica daca o societare comerciala pe care vreau sa o cumpar, are vreun credit la o banca. Este vreun sistem centralizat? Despre taxe ... (vezi toată discuția)
Predare societate cu datorii la buget arsh arsh va salut pe toti am o societate comerciala in care sunt unic asociat si administrator care a acumulat datorii la buget ce riscuri exista in cazul in care ... (vezi toată discuția)
Preluatori firme gabriel_mg gabriel_mg ce se intampla cu firmele preluate si in ce masura vor fi afectati vanzatorii ce masuri ar trebui sa ia un vanzator inainte de a da in preluare o firma pt ca ... (vezi toată discuția)