avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 562 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Recursul impotriva unei hot de fond
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Recursul impotriva unei hot de fond

As dori sa stiu daca recursul declarat impotriva unei sentinte date in fond intrerupe executarea ei, tinand cont si de prevederile art.289 din Codul Muncii. Multumesc
Cel mai recent răspuns: mihai_tun , utilizator 00:26, 1 August 2006
Recursul declarat impotriva unei sentinte pronuntate de tribunal intr-un conflict de drepturi nu suspenda de drept executarea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anulare decizie de concediere si reintegrare in munca + plata drepturilor gabighe38 gabighe38 In urma contestarii deciziei de concediere, Tribunalul emite sentinta de anulare a deciziei, si in acelasi timp de reintegrare in munca si plata tututor ... (vezi toată discuția)
Instanta competenta pt cererea de suspendare provizorie a executarii Krissia . Krissia . 1. Am un litigiu de munca, in care am castigat, dandu-se o sentinta pe fond in acest sens. Ulterior, am constatat ca desi exista in cuprinsul hotararii ... (vezi toată discuția)
Cai de atac! camelia21 camelia21 Buna ziua! Vreau sa va rog sa imi ziceti la un litigiu de munca desfasurat in fond la Tribunal cite cai de atac sunt si care sunt alea?Daca nu sunt multumita ... (vezi toată discuția)