Am o intrebare: eu sunt coplatitor la un credit ipotecar și totodată și coproprietar al imobilului pentru care s-a făcut creditul. Am plecat din imobil și am convenit cu celalalt coproprietar să își găsească un coplatitor nou, pentru a prelua creditul meu, în momentul acela eu voi renunța la partea mea 50%. Totul s-a întâmplat acum 2 ani, dar până în prezent nu s-a confirmat nimic. Întrebarea mea este dacă exista vreo posibilitate pe cale juridică de a rezolva această speță?
Până acum el a făcut plățile, dar uneori cu întârzieri. Primesc zilnic telefon de la bancă, dar nu aceasta este cea mai mare problemă. Eu nu pot accesa nici măcar un card de debit, sa nu mai vorbesc despre un credit, pentru ca rata la care sunt coplatitor e mare. Așa că as vrea sa renunț la cota mea din casă și, totodată, sa nu mai am statutul de coplatitor.
Executare silita
rocorobert
Buna seara, as dori sa stiu cum se poate efectua o executare silita , in cazul in care imobilul se afla in coproprietate, este ipotecat de rang I in favoarea ... (vezi toată discuția)