avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 459 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Folosire fond de rulment
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Folosire fond de rulment

Sa presupunem ca pentru schimbarea liftului unei scari (motor, troliu etc) se face un contract cu o firma specializata prin care se plateste un avans de 30% (din FONDUL DE REPARATII), iar restul de 70% este esalonat pe urmatoarele 12 luni. Daca se gasesc proprietari de apt care nu doresc sa contribuie pt aceasta reparatie a blocului, se pot folosi bani din FONDUL DE RULMENT pentru achitarea acestor facturi lunare? Pentru a folosi fondul de rulment in acest scop este necesar o hotarare a adunarii generale?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 07:42, 22 Ianuarie 2021
Conform disp L nr 196/2018 fondul d erulment se constituie cu scopul acoperirii c/v facturi furnizori de sericii
Nu se poate utiliza fondul de rulment pentru plata c/v repratii parti comune condominiu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebarea mea este cum se calculeaza fondul de rulment avand ... soarelena soarelena Intrebarea mea este cum se calculeaza Fondul de Rulment avand in vedere ca eu m-am separat cu gazele si apa de la intretinere. Liftul nu il folosesc deoarece ... (vezi toată discuția)
Asociatie locatari Sorin marinas Sorin marinas Buna ziua! Sunt nou proprietar intr-un imobil de 40 de apartamente si apartamentul pe care l-am cumparat este destinat inchirierii in regim hotelier doar pe ... (vezi toată discuția)
Asociatie locatari, fondul de rulment carmen2009 carmen2009 fondul de rulment mai este obligatoriu? administratorul mai poate aduna bani in avans ex lift reparatii?el zice ca aduna pentru 4 ani in avans? are dreptul? (vezi toată discuția)