avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 658 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Pot plati impozitul pe casa daca figurez la fisc cu o ...
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Pot plati impozitul pe casa daca figurez la fisc cu o amenda ...

Pot plati impozitul pe casa daca figurez la fisc cu o amenda neplatită ,amenda pentru care am facut contestatie ,iar procesul este în curs ?
Cel mai recent răspuns: negut , utilizator 22:17, 23 Ianuarie 2021
Nu puteti plati. O amenda, chiar daca ati contestat-o in instanta, o platiti normal la termen, si apoi daca castigati, vi se returneaza banii .
Recon testator nu suspends plata amenzii ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somatie despagubire d.r.d.p. LiviuNicula LiviuNicula Buna ziua, Am primit acum 2 zile in posta o instiintare ca figurez in evidentele D.R.D.P. Timisoara cu o datorie de 28 Euro reprezentand despagubirea ... (vezi toată discuția)
Amenintare administrator catre asistant manager ContSters62729 ContSters62729 Fiti amabili, am o mica problema, prietena mea in calitate de asistant manager la o societate, in timpul unui control amanuntit al fiscului ,un control pe ... (vezi toată discuția)
Proces pentru rovinieta pierdut tibstefaug tibstefaug Speta se prezinta asa: in 26-10-2011 a primit un proces verbal de constatare pentru lipsa rovinieta, in data de 28-10-2011 am achitat minimul amenzi adica ... (vezi toată discuția)