avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 752 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... La masuratorile facute de topometrist la cadastrul ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

La masuratorile facute de topometrist la cadastrul gratuit care ...

La masuratorile facute de topometrist la cadastrul gratuit care se desfasoara la mine pe strada nu au fost luata in masuratoare fisia de 60 cm in spatele casei pe motiv ca este construit de catre vecin a unei cladiri si mi se spune ca aceasta fisie de 60 cm in spatele casei nu mai este a mea ci ii revine vecinului cu constructia pentru ca este facuta mai de mult timp iar eu nu am revendicat-o Culmea este ca vecinul este acum de acord cu topometristul Cum pot ca in cadastrul nou sa primesc acea fisie la cine trebuie sa ma adesez ?
Cel mai recent răspuns: DlGoe , utilizator 18:21, 2 Februarie 2021
Va rog daca sunteti dispus sa ma ajutati ,se poate un cont de facebook sau telefon pentru a ma lamuri concret ?
3 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
Intai aveti nevoie de bani. Apoi de un avocat priceput si mai ales dispus sa se implice, sa se bata pt. speta dvoastra. Repet, nu va va fi usor, cancerul coruptiei a cuprins intreaga societate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salutare! părinții mei dețin un teren intravilan pe care este ... Shurubelu Shurubelu Salutare! Părinții mei dețin un teren intravilan pe care este o construcție! Terenul este primit moștenire iar în actul de donație scrie \"teren cu ... (vezi toată discuția)
187 mp in cadastru mai mult decat in titlul de proprietate alberta33 alberta33 Buna ziua, Din cadastrul unui teren reiese ca am cumparat un teren cu 187 mp mai mult decat in titlul de proprietate, dar automat actele au fost facute pentru ... (vezi toată discuția)
Cadastru mincinos+actiune in revendicare ? dumitru2000 dumitru2000 X a intocmit cu ajutorul expertulului cadastrist o documentatie cadastrala care cuprinde si o parte din terenul vecinului Y. Y nu are cadastru facut. X a ... (vezi toată discuția)