avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 273 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Dacă a decedat bunica și sîntem 3 nepoți ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Dacă a decedat bunica și sîntem 3 nepoți moștenitori după ...

Dacă a decedat bunica și sîntem 3 nepoți moștenitori după unicul lor fiu (tatăl nostru)decedat și el avem ceva drept la moștenire după ea sau poate vinde bunicul tot fără noi
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 10:56, 23 Ianuarie 2021
~ Conținut șters la cerere ~
Care sînt pașii de urmat pt a deschide succesiunea după bunica(bănuiesc că de la primărie anexa 24) menționez că unul din nepoți (adică o soră a mea)nu este în țară și nu se poate întoarce ca e în Spania fiind restricții.Aș face succesiunea că bunicul cred că intenționează să vîndă niște terenuri (oare le poate vinde fără noi?)
Ultima modificare: Vineri, 22 Ianuarie 2021
Pataadriana, utilizator
~ Conținut șters la cerere ~
nu poate vinde decat daca sunt bunurile lui , proprii.
Cred că sunt pe numele lui toate terenurile și casă și păduri dar a avut și bunica mostenire și au și cumpărat împreună în 65 de ani de căsătorie.Oare cum să fac să il împiedic să vîndă avînd î vedere că sora mea(adică una din nepoate) este în străinătate și nu poate veni.Aaa uitasem să zic că are și niste bani la bancă care am înțeles că au fost numai pe njmele ei și acum vrea să îi scoată

gi-jane2 a scris:

nu poate vinde decat daca sunt bunurile lui , proprii.

Ultima modificare: Sâmbătă, 23 Ianuarie 2021
Pataadriana, utilizator

Alte discuții în legătură

Intrebari legate de o mostenire bluehillday bluehillday Buna ziua. bunicii mei din partea tatalui,cu care nu am tinut legatura de multa vreme, au murit recent. tatal meu a murit in 2007,iar astazi am fost contactat ... (vezi toată discuția)
Succesiune aly_ng aly_ng Buna ziua, Situatia este urmatoarea: bunica impreuna cu bunicul meu (care a decedat) detin un imobil in care locuim: eu impreuna cu sotul si copii, mama si ... (vezi toată discuția)
Succesiune Popa_Cezar Popa_Cezar Buna ziua. am si eu o nelamurire, bunicul a decedat in 1996 bunica in 2006, nu s-au facut acte de succesiune, au avut 2 copii, la nasterea mea am fost infiat ... (vezi toată discuția)