avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1197 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Dacă a decedat bunica și sîntem 3 nepoți ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Dacă a decedat bunica și sîntem 3 nepoți moștenitori după ...

Dacă a decedat bunica și sîntem 3 nepoți moștenitori după unicul lor fiu (tatăl nostru)decedat și el avem ceva drept la moștenire după ea sau poate vinde bunicul tot fără noi
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 10:56, 23 Ianuarie 2021
repet, ce are el in proprietate poate sa vanda, ce a avut in comun cu bunica, nu poate vinde fara sa dezbateti succesiunea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebari legate de o mostenire bluehillday bluehillday Buna ziua. bunicii mei din partea tatalui,cu care nu am tinut legatura de multa vreme, au murit recent. tatal meu a murit in 2007,iar astazi am fost contactat ... (vezi toată discuția)
Succesiune aly_ng aly_ng Buna ziua, Situatia este urmatoarea: bunica impreuna cu bunicul meu (care a decedat) detin un imobil in care locuim: eu impreuna cu sotul si copii, mama si ... (vezi toată discuția)
Succesiune Popa_Cezar Popa_Cezar Buna ziua. am si eu o nelamurire, bunicul a decedat in 1996 bunica in 2006, nu s-au facut acte de succesiune, au avut 2 copii, la nasterea mea am fost infiat ... (vezi toată discuția)