avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 502 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună seara! Dacă data maximala din antecontract ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună seara! Dacă data maximala din antecontract pentru finalizarea ...

Bună seara! Dacă data maximala din antecontract pentru finalizarea unui apartament într-un imobil nou este 31.01.2021, dar ar mai fi nevoie de vreo doua săptămâni în plus pentru finalizarea completa a imobilului, este necesara prelungirea antecontractului? Ce se întâmplă dacă nu se prelungește pentru aceste doua săptămâni? Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 08:14, 23 Ianuarie 2021
Nu e un capat de tara 2 saptamani, macar sa fie gata in 2 saptamani.
Nu e nevoie de prelungire .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara, am urmatoarea speta: am facut o promisiune bilaterala ... florentina333 florentina333 Buna seara, Am urmatoarea speta: am facut o promisiune bilaterala de vanzare-cumparare pentru un apartament in 12.03.2021 + contract de rezervare imobiliara ... (vezi toată discuția)
Buna seara. am încheiat un antrecontract în octombrie pt un ... nixetro nixetro Buna seara. Am încheiat un antrecontract în octombrie pt un apartament nou care va fi gata în aprilie 2021(termenul dat de dezvoltator). In antecontract ... (vezi toată discuția)
Penalitati depasire termen finalizare imobil nou TPGeorgiana TPGeorgiana Buna seara, Doresc sa stiu ce document ar trebui sa intocmesc, sau cui ar trebui sa ma adresez (notar, avocat) in urmatoarea situatie: Am semnat un ... (vezi toată discuția)