avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 338 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... DEDUCERE CHELTUIELI CUMPARARE SPATIU CABINET MEDICAL
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

DEDUCERE CHELTUIELI CUMPARARE SPATIU CABINET MEDICAL

POT FI DEDUSE INTEGRAL CHELTUIELILE CU ACHIZITIONAREA CABINETULUI MEDICAL DE MEDICINA DE FAMILIE SAU NUMAI PRIN AMORTIZARE ANUALA SI IN CATI ANI ?
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 23:13, 1 Ianuarie 2010
Intrebarea dvs este de fapt pusa gresit!(nu este SAU intre intre variante ci SI) Adica , da , pot fi deduse integral si da, amortizarea se face lunar , insa perioada de amortizare si calculul de amortizare vi le poate spune contabilul.
[ link extern ] /
Succes!
=D>
MIHAI GRIGORE a scris:

Intrebarea dvs este de fapt pusa gresit!

Presupun ca ati mutat topicul aici. Multumim!
In Codul Fiscal avem:

Art. 24
[...]
(16) Contribuabilii care investesc in mijloace fixe destinate [...] infiintarii si functionarii cabinetelor medicale, pot deduce integral valoarea acestora la calculul profitului impozabil la data punerii in functiune [...].

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deducere mijloc fix la un cmi la data achizitionarii sau la data punerii in functiune claudana claudana Buna ziua! Va rog frumos sa-mi spune-ti daca, in cazul in care am achizitionat un aparat stomatologic in valoare de 8200 ron la un CMI la data de 14.10.2016 ... (vezi toată discuția)
Deducere investitii cabinet medical Ilie Stanica Ilie Stanica Va rog sa va exprimati opiniile dumneavoastra in legatura cu urmatorul caz: - un medic de familie realizeaza lucrari de amenajare la un spatiu inchiriat in ... (vezi toată discuția)
Deducere preluare praxis ContSters73136 ContSters73136 Va rog sa-mi comunicati cum pot deduce cumpararea praxisului de medicina de familie (lista de capitatie si patrimoniul de afectatiune profesionala)? La data ... (vezi toată discuția)