avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1988 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Cearta intre locatari si femeia de serviciu Intreb ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Cearta intre locatari si femeia de serviciu Intreb pentru mama ...

Cearta intre locatari si femeia de serviciu
Intreb pentru mama mea, in varsta de 70 ani in principiu acum,dar se aplica pentru toata scara...
In ultimele 6-7 luni de zile, femeia de serviciu ce se ocupa de scara blocului unde sta, tipa la locatari ca sa nu mai lase cutii mici, sau sticle goale la ghena, sa se duca jos totul ...inca o data vreau sa precizez ca femeia de serviciu este platita in fiecare luna,iar mamei mele i-ar fi destul de greu sa coboare de fiecare data sa duca "gunoiul" mai ales cand nu merge liftul.
Ce se poate face in acest caz? Se poate considera ca aceasta femeie hartuieste si nu isi face datoria? Nu ma pricep ce indatoriri are femeia de serviciu. Din ce am inteles multi locatari lasa langa ghena lucruri ce ar putea infunda coloana principala
la noi pe scara, sunt pusi saci langa ghena pt a selecta gunoiul, deci daca am o sticla de plastic, nu o arunc pe tubulatura, ci o pun in sacul cu destinatia de plastice, iar femeia de serviciu, aduna acei saci.
Si daca as vrea sa duc jos gunoiul, nu am unde sa il pun, ca la noi e o usa incuiata, iar in spatele ei sunt tomberoanele.
@gi-jane2 Da doamna, il selectati, dar ,,continuarea" care e?! Ca daca sunt luati sacii de-a valma... ati muncit la impins aerul!
nu, vine masina separat azi vine de plastic si femeia da sacii, in alta zi vine pt carton, sticla.. menajerul il ia separat.
Atunci, da, e in regula!
Din pacate, am observat si eu pe viu cum sta situatia.
Stand cateva zile, am observat/am fost martor cand am ajuns in scara, cum doamna tipa si stresa si facea acuzatii nefondate asupra mamei mele si in alta zi asupra unei persoane ce a venit doar in vizita pentru 2 ore, o persoana pe care nici nu o cunostea. Mai nou ma acuza si pe mine ca arunc sticle pe geam, ca arunc cutii de cartoane ca imi fac nevoile pe scara etc ... jignitor.
Acum vreau sa intreb, pentru ca sunt in necunostinta de cauza, ce pot face..are rost sa vorbesc cu un avocat, sau pot sa ma duc eu personal la politie (banuiesc ca la sectia de politie de care apartine imobilul, in acest caz sector 2? ) si sa fac o plangere? Nu este normal , daca asa face cu mine ce inca sunt in putere si pot trece peste pentru ca nu stau acolo, nu vreau sa ma gandesc cum poate afecta psihic mai ales pe cei mici ce stau si ei in acelasi bloc.
Ca un rezumat, intreb, pot face o plangere la politie, daca da, pe ce motiv as putea sa clasez aceasta situatie :intimidare, tulburarea linistii ? Intreb pentru ca nu ma pricep, dar vreau sa fac ceva in privinta aceasta...macar cu o avertizare oficiala sau amenda se va linisti.
Multumesc frumos
Ultima modificare: Sâmbătă, 8 Mai 2021
Sevrin, utilizator

Alte discuții în legătură

Solutie depozitare gunoi Costica33 Costica33 Astept de citiva ani sa se gaseasca o solutie de depozitare a gunoaielor care nu se pot arunca pe ghena de gunoi, in afara blocului. In ghena este spatiu ... (vezi toată discuția)
Cui reclam (solicit) curatarea ghenei de gunoi la bloc. perlutina perlutina M-am mutat intr-un bloc, unde constat ca gandacii sunt la ei acasa, iar tubulatura ghenei nu se mai vade de sub stratul de JEG. Eu voi curata pe palierul meu, ... (vezi toată discuția)
Ghena focar de infecție Thinina Thinina Cu respect, Expun caz Am reclamat o ghena infecta de 4ani Nimic, O ghena interioara de bloc cu tubulatura veche și infecta, un focar de infecție cu ... (vezi toată discuția)