avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 385 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Am primit amenda,ca nu am avut declaratie pe propria ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Am primit amenda,ca nu am avut declaratie pe propria raspundere. ...

Am primit amenda,ca nu am avut declaratie pe propria raspundere. Noaptea,la ora 1.Sepoate contesta în instanță? Multumesc frumos
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 18:04, 23 Ianuarie 2021
Orice PV de contravenție se poate contesta în instanță, în termen de 15 zile de la data întocmirii menționată in acel PV sau de la data comunicării.
Studiați OG2 /2001.
Daca nu va pricepeți /descurcați, angajati-va un avocat.
Se poate contesta ,important este să găsiți motivele care să ducă la anularea pv de contravenție. Se poate contesta si pt a trage de timp cu plata amenzii .etc.
Da, daca aveti motive temeinice puteti contesta dar va fi foarte greu sa câștigați.
Sa va angajati avocat sa se judece foarte tare v-ar costa cu mult mai mult decat amenda și nu stiu cat se merita.
Puteti incerca sa va transforme amenda in avertisment dar și acest lucru este greu de realizat pentru ca ar trebui abordata o strategie de judecata foarte inteligenta daca nu ati alege sa va judecati la plesnească.
Ultima modificare: Sâmbătă, 23 Ianuarie 2021
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie pv control itm telu telu La un control ITM pe 09.10.2006 s-a gasit un angajat care a declarat ca lucreaza de pe 04.10.2006 si nu are CIM Pe 10.10.2006 s-a incheiat PV de control in ... (vezi toată discuția)
Amenda de la oficiul pentru protectia consumatorului hmadalina hmadalina Buna seara, Va rog sa ma ajutati cu un sfat. Azi au venit cei de la protectia consumatorului si mi-au dat ameda 500 lei deoarece nu erau afisate ... (vezi toată discuția)
Amenda contraventionala BalescuDaniel BalescuDaniel Am primit o amenda de 870 lei pentru conducere cu permis expirat. Înainte de data expirării permisului am fost la IPJ și am plătit o chitanță pentru ... (vezi toată discuția)