Corupție sau greșeală ??
Am un dosar de 9 ani pe evaziune .suntem 4 inculpați ,prejudiciu de 1 mil 700 de mii RON .după ultima expertiza a rămas 1 mil 200 de mii RON .Am mers toți pe metoda simplificata de recunoaștere ( se scade 1/3 din pedeapsa maxima).ieri a fost pronunțarea care suna așa: la 2 sa admis cererea de recunoaștere a luat 2 ani respectiv 3 ani având cozi de 2 ani unul 2 ani celălalt sau contopit și au rămas la fel cu suspendare mie mi sa respins cererea de recunoaștere a învinuirii și mi sa dat 4 ani fiind la prima abatere plus o suma de 1 mil 700 de mii . Nu am beneficiat de nici o favorizare . Menționez ca in instanța sa aprobat expertiza și cererea de recunoaștere . Unde este greșeală..???
Individualizarea pedepsei se face in functie de circumstantele reale si personale. Dvs aveti dreptul sa declarati apel, dupa ce vi se comunica hotararea o sa vedeti si motivarea instantei.
Individualizarea pedepsei se face in functie de circumstantele reale si personale. Dvs aveti dreptul sa declarati apel, dupa ce vi se comunica hotararea o sa vedeti si motivarea instantei.
Da am vb cu avocata și facem substituire după după ce vine motivația și o sa tragem de timp pana la prescripția specială.Mersi frumos de informatie