avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 981 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Corupție sau greșeală ?? Am un dosar de 9 ani pe ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Corupție sau greșeală ?? Am un dosar de 9 ani pe evaziune ...

Corupție sau greșeală ??
Am un dosar de 9 ani pe evaziune .suntem 4 inculpați ,prejudiciu de 1 mil 700 de mii RON .după ultima expertiza a rămas 1 mil 200 de mii RON .Am mers toți pe metoda simplificata de recunoaștere ( se scade 1/3 din pedeapsa maxima).ieri a fost pronunțarea care suna așa: la 2 sa admis cererea de recunoaștere a luat 2 ani respectiv 3 ani având cozi de 2 ani unul 2 ani celălalt sau contopit și au rămas la fel cu suspendare mie mi sa respins cererea de recunoaștere a învinuirii și mi sa dat 4 ani fiind la prima abatere plus o suma de 1 mil 700 de mii . Nu am beneficiat de nici o favorizare . Menționez ca in instanța sa aprobat expertiza și cererea de recunoaștere . Unde este greșeală..???
Cel mai recent răspuns: Cobrettysexy , utilizator 10:04, 26 Ianuarie 2021
Individualizarea pedepsei se face in functie de circumstantele reale si personale. Dvs aveti dreptul sa declarati apel, dupa ce vi se comunica hotararea o sa vedeti si motivarea instantei.

Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

Individualizarea pedepsei se face in functie de circumstantele reale si personale. Dvs aveti dreptul sa declarati apel, dupa ce vi se comunica hotararea o sa vedeti si motivarea instantei.

Da am vb cu avocata și facem substituire după după ce vine motivația și o sa tragem de timp pana la prescripția specială.Mersi frumos de informatie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Delapidare :buna ziua . in anul 2020 am săvârșit infracțiunea de delapidare ... Mira1705 Mira1705 Buna ziua . In anul 2020 am săvârșit infracțiunea de delapidare cu prejudiciul de 18.000 lei . Am lucrat la o casa de pariuri iar toată aceasta suma a ... (vezi toată discuția)
Cerere de recunoastere a vinovatiei hantig_gina1963 hantig_gina1963 Am fost prins cu 14 kg de tutun si am dosar penal Am platit accizele respective si de la politie mi-a zis ca pot face cerere de recunoastere Dosarul se poate ... (vezi toată discuția)
Atelier noul cod penal, speta: tentativa de omor ContSters332771 ContSters332771 In data de 12 februarie anul curent, sportiva Francisca Maria Molnar, isi injunghie iubitul ,fapt detaliat de ... (vezi toată discuția)