avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1236 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... conditii de acordare a sporurilor pt munca in mediu ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

conditii de acordare a sporurilor pt munca in mediu toxic

De aproximativ 4 ani lucrez intr-un spital de stat in laboratorul de anatomie patologica ca operator date, si in ciuda faptului ca nu mi s-au creat conditii optime de munca (un spatiu al meu in care sa ma feresc de a intra in contact cu substantele destul de toxice, unele chiar cancerigene, manevrate chiar langa biroul meu ) cei de la Dep. Runos si chiar seful meu de la Dep. Statistica imi spun ca eu nu pot sa beneficiez de nici un spor pentru faptul ca lucrez in mediu toxic pt ca nu este prevazut in nici o lege...iar spatiul necesar de care va vorbeam mai sus este considerat un moft pt cineva ca mine! #-o Nu pot sa accept ca chiar nu se poate face nimic! Daca cineva se confrunta cu ceva asemanator sau are o solutie pt mine (aceea in afara de a renunta la acest loc de munca ) va rog sa-mi lasati un mesaj pe site. Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: ctynn , utilizator 12:30, 2 Ianuarie 2010



Va puteti adresa ITM pentru a va rasp-unde daca locul dv. de munca se incadreaza in preverile legale privind locurile de munca cu conditii vatamatoare
conform si legii 19/2000 ati putea cere reevaluarea conditiilor de munca
Ultima modificare: Sâmbătă, 2 Ianuarie 2010
ctynn, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Criterii de acordare sporuri toxicitate cat woman cat woman De aproximativ 4 ani lucrez intr-un spital de stat in laboratorul de anatomie patologica ca operator date, deci sunt angajatul Dep. Statistica repartizat in ... (vezi toată discuția)
Urmatorul pas: ministerul sanatatii sau ministerul muncii? cat woman cat woman La cererea meu care suna in felul urmator : \" De aproximativ 4 ani lucrez intr-un spital de stat in laboratorul de anatomie patologica ca operator date, deci ... (vezi toată discuția)
Clase de salarizare si coeficienti de ierarhizare badocSDH10 badocSDH10 1.) Daca poate cineva sa-mi scrie se aplica sau nu coeficientii de salarizare si de cand ? 2.) Stasticienii medicali principali (Anatomie Patologica) in ce ... (vezi toată discuția)