avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 997 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Securitate şi Sănătate în ... Buna ziua! Sunt însărcinata in 17 sapatamni și am ...
Discuție deschisă în Securitate şi Sănătate în Muncă (fost Protecţia Muncii)

Buna ziua! Sunt însărcinata in 17 sapatamni și am primit scrisoare ...

Buna ziua!
Sunt însărcinata in 17 sapatamni și am primit scrisoare medicală pentru concediu de risc, însă medicul de medicina muncii refuza avizul acestuia, scriindu-mi in raport ca am voie sa fac ture de noapte...
unde pot face o sesizare in acest caz ?
Menționez ca am contract pe perioada determinata care se încheie pe 02.02.2021 urmând sa fiu preluată ce CNAS
Cel mai recent răspuns: Sofron Nicoleta , utilizator 14:15, 27 Ianuarie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca nu aveti CIM trebuie sa sesizati ITM in scris cu nr. de inregistrare/ data. Se va face o ancheta si ITM va obliga angajatorul sa va incheie CIM.
Pentru drepturi salariale, de la data intocmirii CIM, va trebui sa deschideti actiune in instanta impotriva angajatorului.
Da!
Am făcut exact cum scrie in lege, am anunțat in scris și am Atașat o adeverința medicală, doar ca bănuiesc ca au ajuns la gunoi
Aveti dovezile ca ati factut ceea ce spuneti? Un numar de inregistrare, o copie a acesteia semnata de cineva din conducere...?
Daca da... Fie acceptati ceea ce vor domnii de la ITM, fie le spuneti ca doriti aplicarea legii ( si faceti referire la articolele scrise de mine mai sus) si ca o sa faceti plangere si la Inspectia muncii daca nu gasiti rezolvare acolo...

Acum depinde doar de dvs. cat doriti sa mergeti de departe, avand in vedere si sarcina...
Am copiiile actelor , dar nu-s semnate ... am și dovada pe whatupp, însă nu știu dacă sunt relevante, mediul de med muncii are raportul meu dar fără ștampila Itm

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturile insarcinatei la locul de munca !!! crazy_kyky crazy_kyky buna... sunt insarcinata, am 3luni si o sapt si mi-am informat angajatorul in scris , impreuna cu o adeverinta de la medic, apoi a semnat ca a luat la ... (vezi toată discuția)
Drepturile gravidelor la locul de muncă Cris-Flavius Cris-Flavius Sunt însărcinată şi am sarcină cu risc,Iar angajatorul nu doreşte să îmi acorde dosarul pentru a face demersurile pentru concediu risc material,mai ... (vezi toată discuția)
Salariate gravide- instiintare itm roxana69 roxana69 Este adevarat ca pentru orice salariata gravida trebuie anuntat ITM-ul? Eu stiam ca numai in cazul riscului maternal se anunta ITM-ul. (vezi toată discuția)