avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 697 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contract de vanzare cumparare imobil Am achizitionat ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contract de vanzare cumparare imobil Am achizitionat un imobil, ...

Contract de vanzare cumparare imobil
Am achizitionat un imobil, in contractul de vanzare cumparare incheiat la notar este mentionat urmatorul lucru:
Transmisiunea proprietatii cu toate atributele sale si cu tot ceea ce este necesar pentru exercitarea libera si neingradita a posesiei, se face astazi, data autentificarii prezentului contract de vanzare cumparae fara nici o alta formalitae suplimentara. Termenul de eliberare al apartamentului este de 30 de zile de la data incheierii contractului fara vreo alta formalitate.

Vanzatorul sustine ca el este inca 30 de zile proprietar, si eu nu am voie sa intru in imobil decat cu acordul lui....
Este corect?
Multumesc
Cred ca omul vrea acces pentru masuratori.
Si este deja proprietar si are dreptul la acces.
Consider ca este abuz din partea fostului proprietar!
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Atata timp cat are un drept de folosinta si inca mai are lucruri acolo, nu puteti intra fara acordul lui! Asteptati sa treaca termenul sau mergeti impreuna. Alta varianta nu aveti!
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Mai aveti rabdare daca asa v-at inteles.Va puteti trezi cu o plangere pentru furt din lucrurile pe care le are inca in apartament.Merita?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proprietar nou Andy28 Andy28 Am semnat contract de vanzare cumparare pentru o casa in calitate de cumparator. Am menționat ca \"transmisiunea propietati cu toate atributele sale, iar ... (vezi toată discuția)
Evacuare din apartament ocupat abuziv GHIA GHIA Am urmatoarea problema. Am inchiriat un apartament sotului unei familii, fiind despartit in fapt de sotie., contractul fiind incheiat numai sotului. In niste ... (vezi toată discuția)
Contract de v-c cu uzufruct viager ionclaudiu ionclaudiu In contract se stipuleaza ca uzufructul este pe tot apartamentul pe durata vietii celor doi vanzatori fara alte clauze de intretinere. Ce obligatii are in ... (vezi toată discuția)