avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 647 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Executare judecatoreasca proprietate comuna
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Executare judecatoreasca proprietate comuna

Buna seara,
Daca o proprietate este detinuta de 2 persoane in cote egale si una dintre persoane este executata judecatoresc, ce efecte sunt asupra celuilalt proprietar?
Multumesc!
Ultima modificare: Luni, 25 Ianuarie 2021
DanaAndrei, utilizator
Cel mai recent răspuns: DanaAndrei , utilizator 20:59, 25 Ianuarie 2021
~ Conținut șters la cerere ~
Este vorba de o casa in care cei doi frati sunt coproprietari in urma mostenirii acesteia de la parinti.
Cum se va putea recupera debitul de catre creditor?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita coproprietate pt datoriile unui proprietar cristinadarasteanu cristinadarasteanu Buna ziua, Daca o proprietate este detinuta in indiviziune de 2 persoane iar una dintre ele are datorii mari catre stat (impozit pe venit), datorii care ... (vezi toată discuția)
Executare silita bun comun pentru datoria unuia dintre coproprietari georgi87 georgi87 Fratele prietenului meu a primit o notificare de executare silita pt ca are o datorie la o anumita firma de la care a cumparat in rate (si nu sia achitat ... (vezi toată discuția)
Proprietar cota indiviza??? anamaria.lupu21 anamaria.lupu21 buna ziua, as dori sa ma lamuresc ce inseamna proprietar cota indiviza intrucat tatal meu vrea sa-mi treaca pe numele meu si al fratelui meu vitreg un teren ... (vezi toată discuția)