Emilika40
Utilizator 3din 3 utilizatori consideră acest răspuns util
Cu mențiunea că pentru asta trebuie să fie de acord și angajatorul.
Cu alte cuvinte, ambele părți trebuie să fie de acord. Angajatorul nu poate obliga salariatul să-și ia concediul neefectuat (poate vrea să-i fie plătit) și nici invers, adică angajatul să oblige angajatorul să aprobe cererea de concediu dacă acesta are nevoie de el în acea perioadă.
Am si eu o intrebare., Din cate am aflat pe perioada preavizului se poate solicita ca o 1/2 din timp (4 ore din 8 ore) sa se poata cauta un nou de munca. Este adevarat ? Daca este adevarat atunci de ce ai vrea sa-ti iei concediu ?
Nu este adevarat . Se poate solicita , dar nu este si obligatorie aprobarea cererii.
Legea prevede ca pe durata preavizului c.i.m. isi produce toate efectele...astfel ca, durata timpului de munca in perioada de preaviz este cea mentionata in c.i.m. ...
De exemplu, daca in c.i.m. timpul de munca este de 8 ore/zi , in lipsa unor dispozitii contrare timpul de munca pe perioada preavizului va fi tot de 8 ore/zi.
Reducerea timpului de munca pe durata preavizului este posibila numai daca este prevazuta in ccm aplicabil angajatorului sau in reg.intern al acestuia.
Preaviz colectiv ??
Gaman84
Eu lucrez la o societate de salubrizare. Ni s-a spus că toți muncitorii vor fi băgați în preaviz colectiv. Dar sunt persoane din societate care mai aveau ... (vezi toată discuția)