avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1004 soluții astăzi

Joi, 27 martie, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Nu se desfasoara activitate economica la sediul ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Nu se desfasoara activitate economica la sediul social.

Daca la infiintare srl am declarat ca nu se desfasoara acrivitate economica la sediul social. Si am angajat un contabil cu program partial de lucru in cim specificandu-se ca lucreaza la sediul firmei..... Ce este de făcut?? Mulumesc
Ultima modificare: Marți, 26 Ianuarie 2021
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 12:36, 26 Ianuarie 2021
Buna ziua
Depuneti declaratia model 3 la ORC si autorizati la sediul firmei, activitati proprii de birou pentru societate.
Ultima modificare: Marți, 26 Ianuarie 2021
Avocat Lăzăruţiu Lucian, Avocat
Acea treaba pe care o face contabilul la sediul social nu reprezinta "activitate economica" si nu aveti ce declara. La ceea ce se refera in raspunsul anterior, ar trebui sa fie un cod caen, ceea ce strict pe ceea ce scrieti dumneavoastra, nu este.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Societate comercialã fãrã punct de lucru sau sediu autorizat Lorien Lorien Bună ziua, am nelămuriri şi aştept păreri la următoarea problemă : un SRL din 2009 are sediu social fără activitate (închiriază o cameră de la ... (vezi toată discuția)
Nelamuriri legate de infiintarea unui magazin online Victorius Victorius Buna tuturor! Va rog frumos sa acordati sprijinul dvs in clarificarea urmatoarelor nelamuriri. As dori sa infiintez un SRL avand ca activitate principala ... (vezi toată discuția)
Stabilire temporara sediu social srl la cab de avocat ContSters79137 ContSters79137 Am un client care imi solicita stabilirea temporara a sediul unei SC la sediul cabinetului meu. Aveti idee ce acte imi cere registrul comertului, in afara ... (vezi toată discuția)