avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 470 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Pot ajunge avocata in aceste conditii?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Pot ajunge avocata in aceste conditii?

Pot ajunge avocata ?
La varsta de 15 ani am avut un incident in județul constanta. Furtul unui obiect minuscul. Ca urmare doamna ce a apelat la organele de politie si a retras ulterior plangerea,dar tot mi s au facut fotografii si mi s-au luat amprentele . Intrebarea mea este daca ma va afecta cu ceva pe viitor pentru ca vreau sa urmez facultatea de drept in Constanta si imi este teama ca nu voi fi acceptata la barou dupa . Va rog sa imi dati un raspuns este foarte important pentru mine . Multumesc !
Cel mai recent răspuns: Alexandru Canciu , Avocat 16:00, 26 Ianuarie 2021
Nu te va afecta. Faptele penale se inscriu in Cazierul judiciar. Faptele penale din timpul minoritarii se sterg automat la majorat. Oricum, nefiind condamnata penal nu s-a inscris nimic in cazier. Deci, liber la avocatura, asta daca intri la Drept, termini Dreptul si dai si examenul de intrare in Barou. Care nu e usor deloc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Condamnare cu suspendare mir52 mir52 daca exista condamnare definitiva cu suspendare , neavand antecedente , poate aparea in cazier? daca aceasta persoane face facultatea de drept , i-ar afecta ... (vezi toată discuția)
Cazier penal andra-celia andra-celia in cazul persoanelor condamnate anterior cu sentinta definitiva cu executare dar reabilitate de drept ulterior executarii se poate spune ca,cazierul este ... (vezi toată discuția)
Ce inseamna/presupune reabilitarea de drept webheadcat webheadcat ma intreb ce inseamna exact reabilitarea de drept si ce se intampla cu amprentele(de pe hartie au fost oare introduse in calculator ? - daca da, dupa ... (vezi toată discuția)