avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 728 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... In cazul primirii deciziei de pensionare pt limita de ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

In cazul primirii deciziei de pensionare pt limita de varsta ...

In cazul primirii deciziei de pensionare pt limita de varsta (cu reducerea varstei de pens 10 ani -persoana cu handicap-57 ani-37 ani lucrati )-persoana isi mai poate continua activitatea intr o institutie publica ? sau trebuie sa anunte angajatorul? in cat timp?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:55, 26 Ianuarie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Contractul individual de munca existent inceteaza de drept la data comunicarii deciziei de pensie in cazul pensiei pentru limita de varsta cu reducerea varstei standard de pensionare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incetare c.i.m. in caz de pensionare anton981 anton981 Buna ziua . In 11 iulie imi pot depune dosarul de pensionare . As dori sa stiu daca imi mai pot desfasura activitatea pana la primirea deciziei de la Casa de ... (vezi toată discuția)
Pensie Radu Aura Radu Aura Rog sprijin pentru urmatoarea situatie: un salariat cu CIM norma intreaga, doreste sa se pensioneze pentru limita varsta, cu 10 ani reducerea varstei ... (vezi toată discuția)
Reducerea varstei standard de pensionare- grupe de munca nick_vm nick_vm Intrebare:1)Cu ce data se incadreaza la pensie pentru limită de vârstă cu reducerea vârstei de pensionare? Intrebare:2)In cazul pensiei pentru limită de ... (vezi toată discuția)