avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 399 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua. Sunt copropietar al unui bun imobil, in ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua. Sunt copropietar al unui bun imobil, in indiviziune ...

Buna ziua. Sunt copropietar al unui bun imobil, in indiviziune impreuna cu doua persoane. Incepand cu acest an unul dintre proprietari, la capitolul sarcini are inscrisa o poprire pe uzufructul viager urmare a unui proces civil. Mentionez ca acest coproprietar mai are un contract de intretinere cu renta viagera pe acelasi drept de proprietate. Totdata mentionez ca acest proprietar are mai multe proprietati afectate de acelasi contract de intretinere dar asupra carora nu s- a instituit acea poprire de catre executorul judecatoresc. Intrebarea este daca s- a procedat corect, eliminand celelalte proprietati.

Alte discuții în legătură

Contract de intretinere cu renta viagera darius1 darius1 Buna ziua! Am incheiat un contract de intretinere cu clauza de renta viagera si mentinerea dreptului de uzufruct viager asupra unei cote parti de 5/8 ... (vezi toată discuția)
Trecerea casei de la parinti la copil ionut_alex ionut_alex Buna ziua vreau sa trec casa de pe numele parintilor pe numele meu dar nu stiu cum este mai bine ca apoi sa nu se ridice cu pretenti celelalte surori ce ma ... (vezi toată discuția)
Intabulare ipoteca legala tmihai2006 tmihai2006 Buna ziua! In urma unui [b]contract de donatie[/b] a unui apartament de doua camere am solicitat doar dreptul de \\" uzufruct ... (vezi toată discuția)