avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 853 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua, în cazul în care am înfiat un copil în ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua, în cazul în care am înfiat un copil în anul 2008 ...

Bună ziua, în cazul în care am înfiat un copil în anul 2008 un copil, care la data aceea avea virsta de 10 ani, la data aceasta copilul sau părinții adoptatori beneficiază de vreun drept bănesc retroactiv?Mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: Valeanu Viorel , utilizator 18:20, 27 Ianuarie 2021
Copilul nu a primit alocație de la stat în toți acești ani`? Sau la ce bani din trecut vă referiți`?
Ultima modificare: Miercuri, 27 Ianuarie 2021
Dapix, utilizator
Nu pot beneficia decat de dr. dupa adopție.
În afară de alocație ce drepturi bănești i se cuvin? Mulțumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie gradul 1 copil alina arp alina arp Buna ziua,copilul meu in virsta d 1,10 ani a fost incadrat in gradul 1 de handicap.Eu am ales sa prelungesc concediul pina la virsta de 3 ani incepind de luna ... (vezi toată discuția)
Alocatie pentru copii mihaelllatya mihaelllatya Am o fetita de 4 ani, pe care am nascut-o in Italia. Pe certificatul de nastere de acolo este trecuta cu cetatenie romana. Am venit cu fetita in Romania cand ... (vezi toată discuția)
Indemnizatia de crestere a copilului doinav doinav Am urmatoarea problema. Am fost angajata in invatamant 13 ani, pana la 31 august 2007. In perioada 1 septembrie 2007 pana la 31 decembrie 2007 am fost plecata ... (vezi toată discuția)