avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 853 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Ce drepturi bănești i se cuvin în afară de ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Ce drepturi bănești i se cuvin în afară de alocație? Mulțumesc. ...

Ce drepturi bănești i se cuvin în afară de alocație? Mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:51, 27 Ianuarie 2021
Cui? Detaliati nelamurirea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua, în cazul în care am înfiat un copil în anul 2008 ... Valeanu Viorel Valeanu Viorel Bună ziua, în cazul în care am înfiat un copil în anul 2008 un copil, care la data aceea avea virsta de 10 ani, la data aceasta copilul sau părinții ... (vezi toată discuția)
Drepturi banesti pt un copil de 2 ani cu handicap grav ADRIANAnutu ADRIANAnutu Buna dimineata ! Sunt mamica unui copil de 2 ani cu handicap grav ,ce drepturi banesti ni se cuvin inafara de indemnizatia de crestere copil pana la 3 ani ... (vezi toată discuția)
Drepturi banesti simona40 simona40 Buna ziua,ma bucur ca am gasit acest forum si sper ca voi primii un raspuns la intrebarea mea.Va rog sa-mi spune-ti daca am dreptu la ceva ajutor sau plati ... (vezi toată discuția)