Media Intră în comunitate
avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 604 soluții astăzi

Webinar Premium LIVE: Riscuri și obligații privind combaterea spălării banilor. Joi, 1 Iulie, de la ora 11:00. Rezervă loc și participă → 

Sinteza zilei avocatnet.ro: 10 lucruri de știut astăzi! Înscrie-te gratuit →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Completare D112
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Completare D112

Cum procedati in cazul contractelor de munca part-time care au mai putin de 1 ora/zi / 5 ore/ saptamana (exemplu- 3 ore lucrate/ saptamana) pentru a se reliefa corect in D112 a timpului lucrat?
Ultima modificare: Joi, 28 Ianuarie 2021
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: benji2018 , utilizator 11:16, 10 Februarie 2021
Vă referiți la cei care au încheiat un CIM cu, de exemplu, 6 ore/lună?
Da,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! avem mai multe contracte de munca cu tmp partial, ... office-ro-humanic office-ro-humanic Buna ziua! Avem mai multe contracte de munca cu tmp partial, iar astazi la un control de la ITM ne-au atras atentia, cu plan de masuri ca nu lucram corect. ... (vezi toată discuția)
Implementare program flexibil marianflorinl marianflorinl Cum pot introduce in CIM al unui angajat part-time, posibilitatea de program flexibil? (vezi toată discuția)
Contract part time / conventie civila invatamant marianghelu marianghelu Buna ziua, Lucrez 4 ore pe saptamana. Directorul sustine ca mi-a intocmit o conventie civila pentru ca sunt prea putine ore (cand este vacanta scolara in ... (vezi toată discuția)