avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 593 soluții astăzi

Miercuri, 21 mai, are loc evenimentul: Angajarea străinilor în România - Recomandări practice și lecții utile pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... sef depozit ,primitor distribuitor ,gestionar
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

sef depozit ,primitor distribuitor ,gestionar

Va rog sa-mi spuneti si mie care sunt diferentele dintre un sef depozit si un primitor distribuitor? Va pun aceasta intrebare deoarece lucrez de putin timp la un depozit in functia de primitor distribuitor impreuna cu un coleg care este seful de depozit.
Eu stiu ca atat seful de depozit cat si primitorul distribuitor sunt considerati gestionari .
Va multumesc si astept raspunsurile.
Ultima modificare: Sâmbătă, 2 Ianuarie 2010
Dima Adrian, utilizator
Cel mai recent răspuns: ctynn , utilizator 12:47, 2 Ianuarie 2010
atributiile fiecarui loc de munca ( post ) trebuie sa existe in fisa postului

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Magazioner vs. gestionar suciu_diana suciu_diana Buna ziua, care este diferenta intre cele doua posturi? magazionerului i se retine din salar ca si la gestionar cei 10%? Si daca o persoana apare in doua ... (vezi toată discuția)
Soferul incarca/descarca? Claudiu5529 Claudiu5529 Buna ziua Lucrez sofer autocamion la o firma din satu mare si imi desfasor activitatea pe teritoriul comunitatii europene.. Conform contractului de munca ... (vezi toată discuția)
Probleme inventar ContSters303515 ContSters303515 Buna ziua. Lucrez la o firma de distributie uleiuri.M-am angajat in martie la aceasta firma, atunci cand m-am angajat am preluat de la fostul angajat masina ... (vezi toată discuția)