avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 868 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Pretentii fost asociat
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Pretentii fost asociat

Am o societate SRL si in urma cu un an am avut un asociat timp de 9 luni care trebuia sa obtina o finatare pentru societate. Avand in vedere ca in termenul respectiv nu a resit sa obtina finatarea, sa retras din societate cesionand partile lui la valoarea nominala catre restul asociatiilor. Documnetele fiind inregistrate la registru comertului.
Intrebare : dupa un an mai poatea avea ceva pretentii fata de societate sau actualii asociati?
Ultima modificare: Joi, 28 Ianuarie 2021
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: cristifp , utilizator 18:57, 28 Ianuarie 2021
Strict pe cea ce ati scris, nu mai poate avea ceva pretentii fata de societate sau actualii asociati.
multumesc pentru raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Registrul comertului refuza punerea in aplicare a unei hotarari judecatoresti BMV BMV Buna seara, Am urmatoarea situatie: in 2010 am facut cerere de retragere asociat dintr-un SRL. Ceilalti asociati s-au opus, asadar am promovat o actiune in ... (vezi toată discuția)
Pasi pentru tranfer de proprietate in cazul uni srl unic asociat vistarom vistarom Buna ziua, Va rog sa ma ajutati in urmatoarea situatie: Eu doresc sa-mi vand societatea pe care am infiintat-o in februarie 2005 si la care sunt unic ... (vezi toată discuția)
Inregistrare cesiune daniel_vasile daniel_vasile Buna seara , cesiunea partilor sociale la un SRL trebuie inregistrata obligatoriu la Registrul Comertului?Ce se intampla daca nu se face aceasta ... (vezi toată discuția)