avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 612 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Bani disparuti din cont , fara explicatii
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Bani disparuti din cont , fara explicatii

Buna ziua!

De ceva timp , ma aflu intr-o situatie foarte anormala cu banca la care am card de debit si de credit , respectiv:

Am depus 10.000 lei dintr-un cont de debit in cardul de cumparaturi unde mai era un sold de 3000 lei. Sold curent dupa virament conform bancii?: 9000 lei.

Am sunat , de 5 ori la ei , inca astept sa imi explice cineva unde au disparut banii mei... nici ei nu au stiut sa imi explice.

V-am spus situatia , mai pe scurt.

Sa apelez la ANPC ? Sa iau legatura cu un avocat?

Cum ma sfatuiti sa procedez? Este normal sa fiu pusa intr-o asemenea situatie? Pentru ei , nu reprezinta interes situatia in care m-au pus.

Imi e si teama sa ma gandesc , oare cati bani au mai disparut din cont fara ca eu sa stiu..

Multumesc anticipat!
Ultima modificare: Joi, 28 Ianuarie 2021
CristinaMaria0804, utilizator
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 16:14, 28 Ianuarie 2021
solicitati un extras de cont pe mai multe luni in urma si daca nu recunoasteti ce e acolo, depuneti plangere la politie
Am consultat extrasul de cont impreuna cu ei , telefonic. Au mentionat ca este din cauza lor aceasta problema. Am vorbit cu 5 consultanti diferiti , fiecare cu o alta poveste : ba probleme cu IT , ba probleme de sistem , ba unul nu vede toti banii , altul ii vede. Concluzie finala , nimic concret. Banii mei sunt undeva " in aer" dar fizic , nu ii vad , nu ii pot folosi. Nici ei nu stiu. Concluzie finala , tot clientul nu intelege si e de vina.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
mergeti intr-o sucursala si amenintati-i cu politia pana ii vede si in cont
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Puteti sa ii notificati ca le veti formula plangere penala.
Ca sa sesizati politia trebuie stiut exact daca banii sunt sau nu în cont.
Incercati la ANPC.
Puteti apela la avocat dar este destulmde dificil datorita pandemiei.
Cam toti isi fac de cap peste tot ca nu poți merge sa rezolvi personal.

Dar, daca folosiți cardul sunt sau nu bani?
Ultima modificare: Joi, 28 Ianuarie 2021
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua! aș avea nevoie de sfatul dvs referitor la următoarea ... ADRS74 ADRS74 Bună ziua! Aș avea nevoie de sfatul dvs referitor la următoarea problemă: în urmă cu 3 ani, din contul de economii deschis la Banca Transilvania mi-au ... (vezi toată discuția)
Probleme atm vioricasara vioricasara Ce pot face ??? am vrut sa extrag in jur de 1000 ron cu cardul dintr-un atm cec ;avind chiar cardul emis de cec . Am efectuat toti pasii (introducere card ... (vezi toată discuția)
Comision administrare cont banca ContSters310434 ContSters310434 Buna ziua, Am avut in urma cu 9-10 ani un card de salariu la banca (nu mai stiu cum se numea atunci). La un an dupa deschidere am inchis contul completand ... (vezi toată discuția)