avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 496 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Va salut! Cum pot recupera grupa de munca(conditii ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Va salut! Cum pot recupera grupa de munca(conditii deosebite) ...

Va salut! Cum pot recupera grupa de munca(conditii deosebite) pentru anii 2001-2006,de la o societate care a intrat in insolventa?Mentionez ca am contactat firma care detine arhiva si mi.au spus ca nu e trecuta grupa pentru ca s.c. nu a platit CAS.ul pt.aceasta perioada,fiind confirmat si de casa de pensii c.ta!Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Ginel71 , utilizator 10:44, 30 Ianuarie 2021
Daca ati beneficiat de grupa de munca si exista documente in acest sens, chiar daca firma unde ati lucrat nu a platit CAS, solicitati firmei de arhivare sa va elibereze adeverinta.
In baza adeverintei puteti deschide actiune in instanta impotriva firmei unde ati lucrat, aflate in insoventa.
Daca nu a platit c.a.s este putin probabil sa vi se ia in considerare acea perioada.
Va multumesc pt.raspunsuri !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

De unde se poate solicita adeverinta cu grupa de munca? amerie_30 amerie_30 Buna seara Va rog,daca se poate sa imi oferiti un raspuns la intrebarile de mai jos: Tatal meu este in prag de pensionare ,nu se poate pensiona pentru ca nu ... (vezi toată discuția)
Vechimea pentru grupele ii de munca Evaf Evaf Sotul meu a lucrat la Autotranscom,firma care in prezentnu mai exista deoarece a intrat in insolventa cu ani in urma si arhivele sale au fost preluate de ... (vezi toată discuția)
Adeverinte doveditoare munca in conditii de grupa ii popescu_alexandru popescu_alexandru Buna ziua, va rog frumos sa ma sprijinit prin comunicarea unui punct de vedere referitor la documentele doveditoare de munca in grupa II. In perioada ... (vezi toată discuția)