avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 498 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua, in cat timp trebuie sa ma ia in evidenta la ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua, in cat timp trebuie sa ma ia in evidenta la fisc dupa ...

Buna ziua,
in cat timp trebuie sa ma ia in evidenta la fisc dupa ce am depus toate documentele. Ca sa imi imatriculez masina pot duce dovada ca am depus actele pentru a o lua in evidenta , este deajuns sau ...?

Multumesc,

Christina
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 16:11, 30 Ianuarie 2021
La dvs. e prima înmatriculare de fapt, deci nu operează cele 90 de zile, asta era perioada în care ați fi cumpărat din România, o mașină deja înmatriculată.

Ultima modificare: Sâmbătă, 30 Ianuarie 2021
latka, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua,o să îmi schimb buletinul de pe bucurești pe ilfov,care ... Dany320 Dany320 Bună ziua,o să îmi schimb buletinul de pe București pe Ilfov,care sunt pași care trebuie să îi fac cu mașina,ca am înțeles ca trebuie schimbat și ... (vezi toată discuția)
Am cumpărat o mașină second hand este înmatriculata mașina ... Roob Roob Am cumpărat o mașină second hand este înmatriculata mașina da nu pe numele meu și o am de 4 luni daca mă duc să o înmatriculez acum se întâmplă ceva (vezi toată discuția)
Se poate inmatricula o mașină cu certificatul de înmatriculare ... Eduard2628 Eduard2628 Se poate inmatricula o mașină cu certificatul de înmatriculare înstrăinat? (vezi toată discuția)