avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 650 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Daca primesc indemnizatie CCC, pot fi administrator si ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Daca primesc indemnizatie CCC, pot fi administrator si actionar la o firma?

Bună ziua. Mă puteți ajuta, vă rog, cu un răspuns pentru următoarea întrebare:
Dacă primesc indemnizație pentru creștere copil, pot avea în continuare calitatea de administrator și acționar la o firmă? Menționez că nu voi avea venituri ca persoana fizica pentru calitatea de administrator sau acționar (de la acesta firma), încasările rămân în contul firmei, ca persoana juridica.
Sper că m-am exprimat corect. Mulțumesc mult.
Ultima modificare: Duminică, 31 Ianuarie 2021
ana-cer, moderator
Cel mai recent răspuns: Ana Corina P , utilizator 20:23, 30 Ianuarie 2021
Dacă primiti indemnizație pentru creștere copil, puteti avea în continuare calitatea de administrator și acționar la o firmă.
Va mulțumesc frumos pentru răspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se pierde indemnizatia? ginutz_a ginutz_a Buna ziua, Sunt insarcinata si mai am 2 luni pana la nastere. Vreau sa stiu, in situatia in care sunt salariata si in acelasi timp sunt si administratorul ... (vezi toată discuția)
Folosirea stampilei in concediu crestere copil mihaela1986 mihaela1986 Buna ziua, Sunt traducator autorizat, in prezent PFA. Dat fiind faptul ca urmeaza sa intru in concediu prenatal si apoi Crestere Copil, am decis sa inchid ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil vs asociat si administrator srl octaviantamas octaviantamas Buna ziua, Sotia tocmai termina concediul medical pre si post natal. Pot sa intru eu in concediu de crestere copil daca sunt si asociat si administrator la ... (vezi toată discuția)