avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 314 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită buna ziua, am fost dat in judecata de firma de leasing ...
Discuție deschisă în Executare silită

buna ziua, am fost dat in judecata de firma de leasing pentru ...

buna ziua, am fost dat in judecata de firma de leasing pentru abuz de incredere, entru ca nu am returnat un autovehicul la care nu am platit ratele,acum am poprire pe salariu,cu toate ca am ordonanta de clasare care arata calar ca autovehicolul nu a fost niciodata in poseia mea ,nefiind incredintat de firma de leasing ori de a lta persoana fizica sau juridica.faptuitorii acestor falsuri au fost arestati,dar executorul nu opreste executarea

Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 10:18, 31 Ianuarie 2021
ce era fals, contractul ? plateati rate la ce nu aveati in posesie? Puteti contesta executarea, puteti face contestatie la titlu, dupa caz.
Ultima modificare: Duminică, 31 Ianuarie 2021
gi-jane2, moderator
Probabil este tarziu acum să contestați executarea.Daca nu mergeți la un av cu actele pt a discuta nu prea aveti ce sa rezolvați.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita AndaAndreea AndaAndreea In mai 2018 am fost executata silit pentru un utilaj luat in leasing pe fosta mea firma care intre timp a intrat in faliment. Am facut contestatie la suma ... (vezi toată discuția)
Plangere penala in cadrul executarii silite? Radulescu Violeta Radulescu Violeta In urma cu un an am apelat la o firma de leasing si am \"reusit \" sa iau pe propria firma un autocamion. Datorita caderii pietii transporturilor activitatea ... (vezi toată discuția)
Executare silita leasing persoana fizica mariussmg mariussmg Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un raspuns in urmatoarea problema: In 2007 s-a incheiat un leasing auto si in 2010 contractul a fost reziliat cu ... (vezi toată discuția)