avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 902 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua! Am mostenit un apartament, am 2 copii ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua! Am mostenit un apartament, am 2 copii majori. Cum ...

Buna ziua! Am mostenit un apartament, am 2 copii majori. Cum se poate ca sotia sa devina coproprietar sau proprietar al apartamentului
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 18:45, 31 Ianuarie 2021
Va multumesc! Sfatul dvs. i-mi este de mare ajutor. Nu sunt inconstient ca sa las toata propritatea, dar trebuie sa aiba si ceva al ei. Raspunsul dvs. este exact ce i-mi trebuie
drept de uzufruct puteti sa ii dati si acum ca sa nu mai fie o problema apoi cu testamentul.
poate ca ar trebui sa vorbiti si cu un avocat, mai conteaza si care e relatia cu sotia, cu copiii.
Relatiile cu sotia si copii nu sunt foarte bune.. Intre 2015 si 2019 am lucrat in strainatate, nu am niciun ban in cont. Cred ca intelegeti situatia!
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
pai atunci, e o problema. Daca relatia cu sotia nu e buna, de ce mama naibii vreti s-o improprietariti ?
pastrati-va casa ca nu e vina dvs ca ati mostenit dvs si ca ea nu are vreo proprietate.
Daca nu va intelegeti nici cu copiii, poate veti vrea cand ajungeti neputincios sa aiba cineva grija de dvs si atunci, pueti sa dati casa unui tert dispus sa va ingrijeasca pt ea.
Ultima modificare: Duminică, 31 Ianuarie 2021
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! pot sa trec apartamentul meu, pe care il am de la ... georgeta27 georgeta27 Buna ziua! Pot sa trec apartamentul meu, pe care il am de la parintii mei dinaintea casatoriei, SI pe numele sotului, astfel incat sa fim amandoi proprietari? ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! va rog sa ma sfătuiți cum este mai sigur și mai ... Liviur83 Liviur83 Buna ziua! Va rog sa ma sfătuiți cum este mai sigur și mai ieftin ...tatal meu vrea sa treacă niște bunurile pe mine , testamentul este o varianta mai ... (vezi toată discuția)
Cum impiedic mostenitorii viitoarei sotii sa ma mosteneasca? DoruD DoruD Ce solutii am, daca ma recasatoresc, ca mostenitorii viitoarei sotii sa nu participe la succesiunea dupa mine? Dar ea sa beneficieze de habitat in casa mea de ... (vezi toată discuția)