avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1089 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Custodie copil de 5 luni
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Custodie copil de 5 luni

Bună ziua,

Am o fetita de 5 luni provenita din afara căsătoriei, totul bine și frumos pana când fetița a făcut 2 săptămâni, atunci mama a decis sa se mute de la mine la maicasa 'relația noastră ne fiind una buna eu prinzândo pe ea de vreo 2 ori inselanduma' dar am făcut test paternitate și eu eram tatăl, După cum am zis ea a plecat eu fiind de acord sa plătesc pensie alimentara și sa ma implic în creșterea și educarea copilului.
Dar după aproximativ 2 săptămâni ma suna sa vina acasă sub pretextul ca fetita are o infecție pe piele și nu are bani sa o trateze etc. Am aduso am mers la doctor am tratat infecția etc, acum fetița are 5 luni și iară sa dus la maicasa fără niciun motiv.
MAMA fetitei provine dintr o familie dezorganizata sunt 5 suflete într-o camera de 4 m pe 4m, se consuma alcol se bat între ei sunt certați cu legea, ba chiar fumează nu știu ce substanțe interzise. Ma doare inima când ma gândesc ca fetita mea trăiește în mediul ala și ca ar putea sa ajungă ca ei, eu ne putând sa ma apropi de ea fiind amenințat cu bătaia ba chiar și cu moartea și as vrea sa ma pronunț instantei sa o pot creste și educa eu, însă va întreb pe voi eu ca tata am șanse sa iau copilul pentru a-l creste eu?

Și dacă da cu ce avocat trebuie sa vorbesc și ce pași trebuie sa urmez?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 19:48, 5 Februarie 2021
Va cautati un avocat si discutati cu el detaliile pe termen lung.
Este necesar ca avocatul cu care veti lucra sa va explice.

Ar dura cam 2 ore ca avocatul sa va explice tot.
Ultima modificare: Vineri, 5 Februarie 2021
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot obtine custodia fetitei mele si ce sanse am ContSters230924 ContSters230924 Am avut o relatie de concubinaj care a durat 5 ani,in urma careia a rezultat un copil de sex feminin ce are varsta de 2 ani si trei luni in prezent,fetita a ... (vezi toată discuția)
Drepturi depline asupra copilului de 7 luni daria elena daria elena buna dimmineata, sunt casatorita din octombrie 2008 si in urma acestei casatorii a rezultat o fetita minuntata de numai 7 luni.....din pacate aceasta ... (vezi toată discuția)
Cum sa castig custodia fetitei? ContSters269501 ContSters269501 Buna seara Sunt casatorita de 5 ani si am o fetita de 5 ani. As vrea sa divortez pentru ca nu ne mai intelegem de foarte mult timp cu sotul meu si avem ... (vezi toată discuția)